Jessica Mendels en….

RTL Welkom op het Water wordt gepresenteerd door Jessica Mendels en Sander Janson.

Jessica Mendels

Presenteren begint voor Jessica als ze wordt gevraagd als presentatrice van het TV-programma Haagenda-tv bij RNN7. Het presenteren gaat haar makkelijk af en bevalt haar heel goed. Vooral haar zacht omfloerst stemgeluid valt op bij producenten en castingbureaus. Nadat Jessica een half jaar lang dagelijks te zien was bij liveShop op RTL 8, presenteerde zij het verborgen camera programma Trick and Treat op Veronica.

Bij het grote publiek werd Jessica bekend doordat zij van 2008 t/m 2012 samen met Sander Janson het vaste presentatieduo van CampingLife op RTL 4 was. In 2009 en 2010 was ze tevens één van de presentatoren van “Ik kom bij je eten”.

Met de komst van dochter Ilse, in het najaar van 2012, kwam aan het reizen voor Campinglife een einde, maar zette zij haar vakantiekennis in voor RTL Vakantie Magazine waarin vakantiebestemmingen in Nederland bezocht worden.

Jessica Mendels en Sander Janson keren in 2021 samen terug op de televisie met de nieuwe kampeershow RTL Kampeert. Het duo presenteerde samen tot 2012 het succesvolle programma Campinglife.

In RTL Kampeert gaat het duo op zoek naar alle ’tips en trends’ op het gebied van kamperen. Jessica heeft inmiddels de eerste opnamedagen al gehad, zo bezocht zij de oude stad Girona aan de Costa Brava. De eerste aflevering is op 31 januari 2021 te zien bij RTL4.

Wat Jessica allemaal beleefd en doet kun je iedere dag weer lezen op haar social mediakanalen FacebookInstagram en Twitter.

Sander Janson

Sander Janson is geboren in Schiedam. Na het volgen van het LBO, MBO en HBO is Sander door middel van een open sollicitatie brief naar John de Mol Produkties aan het werk gegaan als Publieksentertainer; Iemand die voor en tijdens een opname in de studio het publiek informeert en motiveert voor dat programma.

Na een aantal jaren werd Sander als presentator gevraagd voor het programma SPOTT. Na dit programma kwam al snel Campinglife om de hoek kijken, dat hij 14 seizoenen heeft gepresenteerd. Maar Sander is in de tussentijd ook druk geweest met allerlei andere programma’s als: Dancing on Ice, Nederland Vertrekt, Ik kom bij je eten, Wie doet de Afwas?, Scandinavian Roadtrip, Expeditie Robinson, RTL Snowmagazine en RTL Kampeert.